2024. október 13., vasárnap

A szeretet jelzőfénye vagy te is


Ahogy az erdőben a szél akadálytalanul táncol a magas fák ágai között, úgy a te szellemed is szabadon, korlátok nélkül szárnyal. Nem kötik a testről, az időről és a félelemről szóló meggyőződések. A valóságát a szeretet és az egység jelentik. 

Minél inkább megbocsátó szemmel tekintesz a világra, annál közelebb kerülsz ahhoz, hogy megtapasztald szellemi lényed szárnyaló szabadságát. Gondolj erre, amikor legközelebb egy szeles napon kint jársz a természetben. 

2024. október 8., kedd

Egészségkapu - online eszköztár öngyógyító energiád aktiválására



Lépj be az egészséges élet kapuján

Megfigyelted már, hogy amikor megbetegszel, vagy fáj valamid, az mennyire eltereli a figyelmedet minden másról?

🔴 Nehézséget okoznak a mindennapi tevékenységek,

🔴 fáradtabb és ingerültebb vagy,

🔴 nincs kedved kimozdulni és másokkal találkozni, vagy

🔴 lenne kedved, de feldühít, hogy a betegség miatt még ebben is korlátozva vagy,

🔴 élmények helyett gyógyszerekre és kezelésekre költöd a pénzedet,

🔴 időnként még az orvosokkal is hadakoznod kell, és gyakori, hogy

🔴 tehetetlennek érzed magad és reménytelennek látod a helyzetet.

Napról napra szembesülsz vele, hogy semmi mást nem szeretnél, csak azt, hogy amit a testedben tapasztalsz, múljon már el végre.

Mivel már egy ideje önismereti és spirituális úton jársz, azt is tudod, hogy az elméd erejét használva tulajdonképpen meggyógyíthatnád magad.

De hiába tudod, mégsem sikerül. Vajon miért nem?

2024. október 5., szombat

Meríts a szabadság vizéből!

Talán a te életedben is eljött egyszer vagy többször az a pont, amikor úgy érezted, hogy nem tudod tovább folytatni az adott életmódot, mert felismerted, hogy valami hiányzik az életedből. Az is lehet, hogy éppen most foglalkoztatnak ezek a gondolatok.

Ilyenkor van a legnagyobb szükséged arra, hogy felfedezd valódi, legbelsőbb énedet. Ide az vezet, ha fokozatosan megtanulod elfogadni önmagadat, mind a jónak, mind a rossznak észlelt tulajdonságaiddal együtt. Csak akkor kapcsolódhatsz össze valódi éneddel, és csak akkor tapasztalhatod meg az ebből fakadó szabadságot, ha képes vagy 

2024. október 1., kedd

Örömre hangolva - online műhely


Örömre hangolva

49 teremtő gondolatra épülő online műhely, ami 

az öröm irányába fordítja az életedet

 

Visszakapod a derűt és az élet jóságába vetett hitedet

Egy könnyed, bármikor elkezdhető online műhelyt készítettem neked, amely segít az örömre hangolódnod. 

2022. májusában Amszterdamba utaztam és részt vettem egy Abraham – Esther Hicks szemináriumon. Ezt az online műhelyt abból készítettem, amit ezen a két napon tanultam és felismertem. 

 Az e-könyvben összegyűjtöttem azt a 49 gondolatot, amelyeket a legfontosabbnak találtam. 

Mindegyikhez írtam egy-egy mantrát is, hogy gyakori ismétlésükkel ezek a gondolatok az életed részévé váljanak. 

Több olyan részletet is beleírtam neked a A csodák tanításából, amelyek eszembe jutottak, miközben a szemináriumon Esthert hallgattam. 

Az e-könyv mindig nálad lehet, hogy beleolvass, amikor valami nyugtalanít, és szeretnél visszatérni a békéhez és az örömhöz. 

➤ Mindezt egy hangoskönyvben is  elkészítettem neked. Amit ugyanis nem csak olvasol, hanem hallgatsz is, az még mélyebben hat rád és új pozitív programként fut az elmédben, felülírva azokat a régi mintákat, amelyekre már nincs szükséged.

A hangoskönyvet újra és újra meghallgatva átitatódsz a legfontosabb gondolatokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy könnyű legyen az öröm hullámhosszára hangolódnod. 

➤ A szeminárium legfontosabb felismerése az volt, hogy elengedhetetlen, hogy minden napunkat azzal kezdjük, hogy az örömre hangoljuk magunkat. 

Ezért készítettem neked egy egyszerű, rövid hanganyagot, amelyet használhatsz reggelente írásgyakorlatként vagy meditációként. 

Mindez abban támogat, hogy ezentúl mindig jókedvűen induljon a napod. Ez fogja létrehozni azt az örömre hangolódott állapotot, amelyre építve aztán könnyű lesz megvalósítani minden vágyadat.